Unable to mark forums read within forums.

Discussion in 'Member Support' started by Ragter, Jun 24, 2015.

Unable to mark forums read within forums.

Discussion in 'Member Support' started by Ragter, Jun 24, 2015.

  1. Ragter

    Ragter AoA Emeritus

  2. mynameismonkey

    mynameismonkey AoA Admin Emeritus

    [​IMG]
    ALACE, syberghost and Arcfire like this.
  3. Ragter

    Ragter AoA Emeritus

    Unable to post within the general forums.
    Capture.PNG
  4. Rhyus

    Rhyus Veteran Member

    This happened to me several months ago, Ragter. Nobody fixed it back then. I just switched to another PC or another browser and it worked then.
  5. Fell

    Fell Guild Admin Staff Member

    i had checked it out but couldn't replicate the issue on my end. With @HittingSmoke being inactive I'm going to have to find another way to host and maintain our services, apparently sooner than later.
  6. syberghost

    syberghost Guild Admin Staff Member

    This is typically a problem with something corrupted in cache. Wiping browser cache usually fixes it.
  7. HittingSmoke

    HittingSmoke AoA Emeritus

    Clear cache. Clear cookies. Wipe battery stats. Flash customer kernel. Put your left foot in. Put your left foot out. Hey macarena.
  8. Ragter

    Ragter AoA Emeritus

    But i don't wanna!!! :) Probably is since it's a work computer.
    syberghost likes this.
  9. Arcfire

    Arcfire Guild Admin Staff Member

    asdlfalk;jsdfjasdfl;kj, asdflaksdfl;askdjf, asdfkljasdfkl, eyyyy macarena!

Share This Page